dinsdag 11 mei 2010

Wat schittert daar???

Sandra van Kleiner Himmel heeft weer een nieuwe serie met lekker veel edelstenen en alles wat erbij hoort en ik mocht proefborduren!

Kijk en oordeel zelf:



In het kader (hierboven middenrechts en onder deze tekst) kun je zelf tekst plaatsen (of als een soort venstertje gebruiken). De tekst die ik erin heb gezet, heb ik onherkenbaar gemaakt...









De serie komt binnen enkele dagen bij Kleiner Himmel beschikbaar.

Het "eindproduct" kan ik nog niet laten zien...voorlopig moeten jullie het hier maar mee doen. :-P

zaterdag 8 mei 2010

Overslagrokje en een Roxy

Al langer heb ik wat klaar (al van de winter) maar het kwam er maar niet van om een paar foto's te maken en te uploaden...


Een overslagrokje uit een Bizzkids van gekreukt rib-stof en voorzien van een borduurtje van Kleiner Himmel. Het is maat 104 maar ik vind 'm erg klein vallen. Gelukkig heeft de jongste het rokje de afgelopen winter vaak gedragen!


En voor de oudste een Roxy, gemaakt van poplin met een knoopsluiting op de rug. Omdat de jongste een hert op haar rokje kreeg, moest haar jurk ook voorzien worden van een hert. Dus eentje op het voorpand en eentje op de mouw.
Ik zie nu trouwens dat de mouw met het borduurtje een beetje vreemd eruit ziet. Dat is slechts schijn: "live" ziet de mouw er prima uit.