dinsdag 28 september 2010

Vestje

Nu de dagen toch al stiekem wat kouder beginnen te worden en de jongste ECHT NIET meer in haar vestje van vorig jaar paste (ahum...vorig jaar had ze maat 92, nu 104...) werd het de hoogste tijd voor een nieuw vestje.
Gemaakt van lila en antraciet sweater-stof. De capuchon is gevoerd met een gewoon katoentje. De hals is afgewerkt met een satijnen biaisband.

Vanmiddag was 't af, ze heeft het aangedaan en wilde het alleen uitdoen omdat ze naar bed moest. Wat een leuk complimentje!


Het vest is een patroon van de Ottobre (4/2007), de borduurtjes van de series Frau Hörnchen und Herr Eich én Background van Kleiner Himmel.

dinsdag 7 september 2010

Insa

Voor de zomer begon heb ik mezelf een boek cadeau gedaan: Sewing clothes kids love. Hierin is (onder andere) het patroon Insa opgenomen.
Hier mijn versie in de Nederlandse driekleur...en ik vind 'm toch zó leuk!

De rok is ook op model heel leuk maar op de een of andere manier is mijn model lastig op foto vast te leggen. :-D


Erbij een Antonia in bijpassende stofjes (is overigens ook op een jeansrokje leuk ;-) ). Was wat makkelijk om dit op mijn model te vereeuwigen.
Een foto van de combinatie (en op model) is voorlopig niet te verwachten.

Rokje en shirt zijn al een tijdje af maar vergeten deze op m'n blog te plaatsen (is nog niet een gewoonte...)

Cadeau

Al een tijdje geleden heb ik als cadeau voor een bruidspaar, een gedeelte van hun trouwkaart gedigitaliseerd. Eef, de bruid, heeft de trouwkaart zelf getekend!
Ik heb ervoor gekozen om niet de gehele kaart te digitaliseren maar alleen het belangrijkste eruit te halen.
De foto kan ik nu wel laten zien, het cadeau hebben ze immers in ontvangst genomen.


Omdat ze van koken houden is dit geborduurd op een schort, alhoewel dit hier niet meer herkenbaar is. Het was al gevouwen om ingepakt te worden.