maandag 24 december 2012

Verjaardagscadeautje - Birthday present

Voor het eerst sinds een paar jaar is 24 december een rustige dag. Alle boodschappen zijn binnen. Net als de cadeautjes. En dus was er tijd om nog aan een cadeautje te werken. Niet voor Kerst maar voor een verjaardag.

For the first time in several years, December 24 is a relaxed day. All groceries are done. Just like the presents. And so there was time to work on a gift. Not for Christmas but for a birthday.


Weer een beurs en bijna net zo eentje als uit mijn vorige bericht. Ook weer van rood leer, ook weer met FloraFox-stof. Niet voor mezelf maar voor mijn zusje. Mijn beurs vond ze het einde en dat ze zelf ook zo eentje wilde vond ik best wel een compliment! En wat is er nou leuker om te geven dan iets waarvan je weet dat het zeer gewenst is (en zelfgemaakt)?

Another purse and almost the same one as in my previous post. Also made of red leather, again with FloraFox fabric. Not for myself but for my sister. She likes my purse very much also wanted one. I consider that as quite a compliment! And is there something more fun to give than something you know is highly desirable (and handmade)?

Geen opmerkingen: