maandag 10 oktober 2011

Beetje erg druk

Normaal gesproken heb ik geen moeite met een drukke periode. Vooral niet als ik weet dat het eindig is. Maar de afgelopen twee weken waren een beetje te veel van het goede.

Onze oudste is zes geworden en daar hoort een "grote-mensen"-feestje en ook een kinderfeestje bij. Door omstandigheden is dat over twee weekenden verspreid. Een heel geregel, maar ook ontzettend leuk. En kijkend naar het snoetje van de jarige job is het het allemaal waard!

Daarnaast is het druk op het werk en ben ik met een cursus begonnen (Wilton Decorating Basics). Het zijn maar vier lessen, iedere dinsdagavond van oktober. Maar de eerste les viel (uiteraard) in die drukke periode. En bij die cursus hoort ook huiswerk (oefenen en voorbereiden. Ook leuk maar kost ook tijd)!

En naast het gezin en hobby is er ook nog een huishouden (poetsen, koken, strijken, etc. (wassen doet manlief!!!)) dat gewoon doordraait...

Genoeg geklaagd, ik heb het mezelf aangedaan!

Wat betreft de uitdiging die ik was aangegaan (ieder maand een kledingstuk): de tuniek heb ik in september, op de knoopjes na, af gekregen. De stofknoopjes zijn 4 oktober gekocht, gemaakt en erop gezet. Tuniek is gestreken en hangt in de kast!
De tuniek met 3/4 mouw heeft een tunneltje die aan de binnenkant van voor- en achterpand is gestikt. In het voorpand zijn zeven plooitjes gestikt, in het achterpand (in totaal) zes.
Hals en split zijn afgewerkt met een biesje. En wonder boven wonder zijn alle hoekjes echt goed gelukt! Normaal is er altijd wel eentje afwijkend.
Op het achterpand zijn, om het split te sluiten, drie stofknoopjes geplaatst.

Ik weet niet of ik deze nog mee mag laten tellen voor de uitdaging van september. Een verlate weliswaar en pas helemaal af in oktober. Maar stiekem doe ik het toch.

Voor oktober dan een nieuwe uitdaging voor mij!

2 opmerkingen:

Saskia zei

Leg jezelf niet te veel druk wat betreft de uitdaging. Het moet wel leuk blijven!

Tellen we hem gewoon mee voor oktober, dan heb je wat meer lucht voor deze maand!

Wacht in spanning af op de foto:-)

Saskia

~THEA~ zei

Hij is mooi geworden!!

En idd...super netjes die hoekjes!!!

Op naar de volgende maand!!

Groetjes Thea ♥